Wounded healer

Jarenlang ben ik op zoek geweest naar mezelf en inmiddels heb ik de kern van mijn worstelingen ontdekt. Door middel van persoonlijk werk, systeemgericht werk, opstellingenwerk en innerlijk kind werk heb ik geleerd om de angel uit mijn struggles te halen. Dit heeft mij bevrijd en ik leef nu vrijer dan ooit tevoren. 

 

Voorheen stond ik altijd in de overleef-stand en was hyper alert. Als gevolg van gedwongen afscheid, 46 jaar geleden, van mijn geboorteland Colombia, mijn familie en identiteit, weet ik wat het is om verlies te lijden en te rouwen. Het niet kunnen en mogen rouwen heeft ook fysieke gevolgen gehad. 

 

Mijn ervaring met afstand en adoptie, angst om mezelf en anderen te verliezen, het moederschap, werkgerelateerde problematiek, verhuizingen, burn-out, angst -en paniekaanvallen hebben mij gevormd, getekend en waardevolle informatie gegeven. Juist door mijn diepste angsten te doorvoelen en erkenning te geven aan alles wat er in mij huist, mooi en ook donker, ben ik verder gekomen. Ik weet nu hoe het voelt om te leven in plaats van te overleven en hoe ik loyaal kan blijven aan mezelf. 

 

Mijn sterk ontwikkelde intuïtie stelt mij in staat om snel de kern van  jouw vragen te voelen en te begrijpen. Naast mijn werk -en levenservaring gebruik ik Compassionate Inquiry van Gabor Mate (therapeut i.o.), creatieve therapie en systemisch werk.

 

 

 

Ariel: "Ik kan met volle overtuiging zeggen dat Stella werkelijk een geweldige professional is die zich volledig inzet voor het verbeteren van het leven van de coachee. Vanaf de allereerste sessie voelde ik me gehoord, begrepen en ondersteund.

Wat ik het meest waardeer aan Stella is haar gepersonaliseerde aanpak. Ze is zeer goed in staat om haar methoden en technieken aan te passen aan mijn persoonlijke behoeften en doelen. Daarnaast is Stella zeer deskundig en ervaren in het helpen van mensen om hun doelen te bereiken. Ze heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in mijn blokkades en belemmeringen en heeft me geleerd hoe ik deze kan overwinnen. Ik heb nieuwe vaardigheden en strategieën geleerd die mij hebben geholpen om te groeien en mezelf te ontwikkelen.

Maar bovenal waardeer ik de empathie, vriendelijkheid en steun van haar. Ze was altijd bereid om naar me te luisteren en mij aan te moedigen om mijn beste zelf te zijn. Ze heeft me geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen en om positieve veranderingen in mijn leven aan te brengen. Ze was het begin van mijn geneesproces en voor dat ben ik haar dankbaar.

Kortom, ik raad Stella ten zeerste aan, aan iedereen die op zoek is naar begeleiding en ondersteuning en bij het realiseren van zijn of haar doelen. Dank je wel voor de geweldige coaching die je biedt!"